19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C

FERDİ KAZA SİGORTASI

Birey olarak hayatta beklenmedik olaylara, kazalara her zaman her ortamda açığız.

Ferdi Kaza Sigortası

31 Ocak 2017 Salı 21:12

Peki biz kazalara karşı hazırlıklı mıyız? İşte kazalara karşı önlemlerimizi almalı ve olası kaza durumlarının sonucunda da yükümüzü hafifletecek tedbirler almalıyız. “Kaza geliyorum demez” gerçekleşmiş kazalara yapacak bir şey yoktur, fakat yaramızı saracak bir desteğe her zaman ihtiyacımız vardır. İşte Mapfre Sigorta zor zamanınızda imdadınıza yetişiyor. Gerçekleşen kazaların sonucunda bireylerin hayatını kaybetmesi, ağır yaralanması,  kısmen sakatlanması, geçici veya kalıcı olarak sakatlanması kaçınılmazdır.

 

Ferdi kaza dediğimiz, kişileri etkileyen olaylara, sigorta şirketi olarak teminat sağlamak bizim işimizdir. Ferdi kaza sigortası veya kaza sigortası olarak adlandırılan kişilerin kaza teminatı, Mapfre Sigorta olarak teminatımızdadır. Mapfre Sigorta ile kazalara karşı tedbirinizi alın; kendinizi güvende hissedin.

 

Kaza sigortası fiyatları, sigortanın ayrıntılarına göre değişmektedir. Sigorta sorgulaması yaparak sigorta durumunuzu öğrenebilir; önleminizi alabilirsiniz. Mapfre Sigorta Acil Vakalar Sigortası, Deprem Sigortası, Sağlık Sigortası ve Zorunlu Trafik sigortası hizmetlerini de sunmaktadır. Tüm hizmetlerimiz hakkında Bölge Müdürlüklerimizden ve Türkiye’nin tüm illerindeki acentelerimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.